maanantai 25. toukokuuta 2015






Kaunis lilja-kimppuni vetelee viimeisiään ja siirtyi aasin selkään, kohti roskakoppaa. Vielä viimeisen hetken nautin siitä.




Sitten ruokajuttuja.


Jääkaapissa broilerin jauhelihaa, kaupassa tarjouksena tarpeeksi pieniä kesäkurpitsoja.Matkaan cocosmaitoa ja a vot!


Sipulisilppu pannulle öljyyn kuullottumaan.Kesäkurpitsat viipaloitu valmiiksi.Seuraavaksi jauheliha, ja kun se on kuullottunut, pilkotut kesäkurpitsat.Mausteeksi currya, valkosipulijauhetta,rakuunaa, valkopippuria.Sitten cocosmaito ja pari kupillista vettä ja kasvisliemi tai kanakuutio.Kun kiehuu, basmatiriisiä desi/kaksi ja ruokalusikallinen hunajaa ja suolaa maun mukaan.kun uudestaan kiehuu hyvin, asteet ykköselle, odotetaan, että kiehuminen rauhoittuu ja kansi kiinni ja hautumaan kypsäksi.(vettä lisätään, jos tarvis)
Hyvänmakuisten mössöjen vannoutuneena ystävänä, tykkään! :)

















4 kommenttia:

  1. Aasin selässä liljat kulkevat kauniisti kohti roskista...

    Tuo mössö näyttää oikein herkulliselta...nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on aika villiä välillä keittiössä ,kun on karjalais/Kreetalais/ammattikokki- poika versioita :)
      Tällä hetkellä touhuan täällä yksin, ja tein isomman mössön, niin ei tarvitse joka päivä kokkailla itselle.
      Hyvää illanjatkoa sinulle!

      Poista
  2. Täällä tehtiin tänään myös gurmee-mössöä, viemällä pinaattikeitto iha uudelle tasolle, käyttäen "mitä ikinä löytyy jääkaapista"-raaka-aineita (: ja hyvää oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tyttö! Uskaliaista kokeilusta syntyy ne parhaimmat klassikot! :)

      Poista